واکنش قوه قضائیه به شایعه عدم تخصیص مرخصی به مصطفی تاج‌زاده زمینه چینی ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به شیکاگو ادعای خبرنگار وال‌استریت ژورنال: عراقچی و گروسی احتمالا سه‌شنبه (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دیدار کنند حملات هوایی اسرائیل به لبنان ۵ شهید و ۵ زخمی برجای گذاشت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) محبوبیت ترامپ در سراشیبی سقوط | مخالفت ۵۵ درصدی مردم آمریکا با اقدامات دونالد واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضداسرائیلی در قدس اشغالی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) واکنش روسیه به اعمال تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا و آمریکا حمله ارتش یمن به فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) روسیه، فنلاند را به «آمادگی برای جنگ» متهم کرد انتقاد شدید نخست وزیر اسپانیا از اسرائیل | جنایت جنگی را با امنیت توجیه نکنید جمهوری آذربایجان: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم رحیم صفوی: هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام شکل خواهد گرفت نادره رضایی، معاون وزیر ارشاد برکنار شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: اکنون شدیدا به وحدت جهان اسلام نیاز است ترامپ خواستار دعای شهروندان برای آمریکا شد مهاجرانی: تاکید دولت بر استفاده از ظرفیت اجماع‌سازی برای حل مسائل کشور با همکاری سایر قواست توافق عراق و ایران در ۱۴ بند برای بهبود گذرگاه‌های مرزی پزشکیان: بریکس باید نقشی محوری در مقابله با یکجانبه‌گرایی ایفا کند ۵۸ نماینده خواستار استیضاح وزیر کار شدند وزرای امور خارجه ایران و مصر گفت و گوی تلفنی انجام دادند اسامی ۲۱ نهاد مسئول در پرونده انفجار در بندر شهید رجایی + جزئیات سفیر ایران در چین: تهران و پکن ظرفیت توازن بخشی اقتصادی در دو سوی قاره آسیا را دارند پزشکیان: نسل «Z» متفاوت از ما نیست، ما از آنها عقب مانده‌ایم عارف: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم وزیر علوم: تبادل دانشجو میان ایران و ارمنستان گسترش خواهد یافت آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟ جنایت فوتبالی اسرائیل | بمباران باشگاه فوتبال جلوی چشم یوفا + فیلم
سرخط خبرها

دستور رئیسی برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و شناسایی اراضی بلاتکلیف| نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن برطرف شود

  • کد خبر: ۱۶۸۵۱۳
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
دستور رئیسی برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و شناسایی اراضی بلاتکلیف| نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن برطرف شود
رئیس‌جمهور بر ساماندهی بازار اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکو‌های ارتباطی در این زمینه به منظور جلوگیری از سوداگری و قیمت‌سازی تأکید کرد و از همه مسئولان و دستگاه‌ها خواست با عمل به وظایف خود باعث رفع هرچه بیشتر نگرانی مردم درباره تأمین مسکن شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در هشتمین جلسه شورای‌عالی مسکن در دولت سیزدهم، با تاکید بر ضرورت شتاب گرفتن اعطای تسهیلات به طرح‌های ساخت مسکن، استانداران را مکلف کرد، تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده را نیز در دستور کار قرار دهند.

رئیس جمهور در این جلسه همچنین از استانداری‌ها و ادارات مربوطه در استان‌ها خواست اراضی را که بیش از ۱۰ سال بلاتکلیف مانده و ساخت و ساز در آن‌ها انجام نشده، شناسایی کرده و با ارائه مشوق‌های لازم و همچنین بهره‌گیری از ساز و کار‌های قانونی که در شورای‌عالی شهرسازی به تصویب رسیده است، این زمین‌ها را به ظرفیت ساخت و ساز‌های مسکن کشور اضافه کنند.

ساماندهی بازار اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکو‌های ارتباطی در زمینه بازار مسکن و اجاره‌بها به منظور جلوگیری از سوداگری و قیمت‌سازی در بازار مسکن از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز شورای عالی مسکن بود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به افزایش سهم مسکن در سبد خانوار، از همه مسئولان و دستگاه‌ها خواست در زمینه اجرای نهضت ملی مسکن با جدیت به وظایف خود عمل کنند تا نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن هر چه بیشتر برطرف شود.

در این جلسه مقرر شد دستورالعمل تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات به شرط اخذ نتیجه مطلوب در اجرای آزمایشی، به شکل سراسری در کل کشور اجرا شود. همچنین ایجاد درگاه سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری که آخرین وضعیت پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده را نشان می‌دهد، به تایید اعضا رسید.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از استقبال گرم و صمیمانه مردم غیور استان آذربایجان شرقی از کاروان دولت مردمی، این حضور دلگرم‌کننده را در شرایط جنگ ترکیبی و تلاش مستمر دشمن برای یأس‌آفرینی در کشور، معنادار خواند و با تمجید از موقعیت‌شناسی و هوشمندی مردم استان آذربایجان شرقی، افزود: این حضور حماسی، مسئولیت دولت مردمی را در پیگیری و رفع مشکلات استان سنگین‌تر می‌کند.

آیت‌الله رئیسی با ابراز امیدواری نسبت به اثربخشی مصوبات سفر اخیر در ارتقای زندگی مردم استان آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: همانطور که در دور اول سفر‌های استانی، شاهد شکستن طلسم برخی مشکلات مزمن و به سرانجام رسیدن برخی پروژه‌ها با سابقه بیشتر از دو دهه در آذربایجان شرقی بودیم، با همت و تلاش دولتمردان و مسئولان محلی انشاالله دومین سفر استانی هم منشاء آثار خیر برای مردم غیرتمند و وفادار آذربایجان شرقی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->