حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

دستور رئیسی برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و شناسایی اراضی بلاتکلیف| نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن برطرف شود

  • کد خبر: ۱۶۸۵۱۳
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
دستور رئیسی برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و شناسایی اراضی بلاتکلیف| نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن برطرف شود
رئیس‌جمهور بر ساماندهی بازار اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکو‌های ارتباطی در این زمینه به منظور جلوگیری از سوداگری و قیمت‌سازی تأکید کرد و از همه مسئولان و دستگاه‌ها خواست با عمل به وظایف خود باعث رفع هرچه بیشتر نگرانی مردم درباره تأمین مسکن شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در هشتمین جلسه شورای‌عالی مسکن در دولت سیزدهم، با تاکید بر ضرورت شتاب گرفتن اعطای تسهیلات به طرح‌های ساخت مسکن، استانداران را مکلف کرد، تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده را نیز در دستور کار قرار دهند.

رئیس جمهور در این جلسه همچنین از استانداری‌ها و ادارات مربوطه در استان‌ها خواست اراضی را که بیش از ۱۰ سال بلاتکلیف مانده و ساخت و ساز در آن‌ها انجام نشده، شناسایی کرده و با ارائه مشوق‌های لازم و همچنین بهره‌گیری از ساز و کار‌های قانونی که در شورای‌عالی شهرسازی به تصویب رسیده است، این زمین‌ها را به ظرفیت ساخت و ساز‌های مسکن کشور اضافه کنند.

ساماندهی بازار اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکو‌های ارتباطی در زمینه بازار مسکن و اجاره‌بها به منظور جلوگیری از سوداگری و قیمت‌سازی در بازار مسکن از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز شورای عالی مسکن بود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به افزایش سهم مسکن در سبد خانوار، از همه مسئولان و دستگاه‌ها خواست در زمینه اجرای نهضت ملی مسکن با جدیت به وظایف خود عمل کنند تا نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن هر چه بیشتر برطرف شود.

در این جلسه مقرر شد دستورالعمل تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات به شرط اخذ نتیجه مطلوب در اجرای آزمایشی، به شکل سراسری در کل کشور اجرا شود. همچنین ایجاد درگاه سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری که آخرین وضعیت پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده را نشان می‌دهد، به تایید اعضا رسید.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از استقبال گرم و صمیمانه مردم غیور استان آذربایجان شرقی از کاروان دولت مردمی، این حضور دلگرم‌کننده را در شرایط جنگ ترکیبی و تلاش مستمر دشمن برای یأس‌آفرینی در کشور، معنادار خواند و با تمجید از موقعیت‌شناسی و هوشمندی مردم استان آذربایجان شرقی، افزود: این حضور حماسی، مسئولیت دولت مردمی را در پیگیری و رفع مشکلات استان سنگین‌تر می‌کند.

آیت‌الله رئیسی با ابراز امیدواری نسبت به اثربخشی مصوبات سفر اخیر در ارتقای زندگی مردم استان آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: همانطور که در دور اول سفر‌های استانی، شاهد شکستن طلسم برخی مشکلات مزمن و به سرانجام رسیدن برخی پروژه‌ها با سابقه بیشتر از دو دهه در آذربایجان شرقی بودیم، با همت و تلاش دولتمردان و مسئولان محلی انشاالله دومین سفر استانی هم منشاء آثار خیر برای مردم غیرتمند و وفادار آذربایجان شرقی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->